dayzofmylife -

Och så var det över

Sommarlovet och semestern är slut för denna gång.

 

Känns som om det var igår jag jobbade sista dagen och fixade inför syrrans bröllop,man såg så fram emot allt som låg framför en.

Och så på ett ögonblick var vi tillbaka i vardagen och rutinerna. Ja det sistnämnda kan jag nog säga att vi inte riktigt tagit tag i ordentligt än.Går liksom inte att lägga sig tidigare än vid nio-tiden eftersom det fortfarande är ljust och och mycket på gång utanför.

Men rutinerna kommer så småningom.Dom behövs dammas av lite bara.

 

Men vi har inte lämnat "ledigheten" bakom oss helt och hållet. Vi tjuvstartar lite smått med jobb,skola och förskola för att sedan vara lite lediga och lata igen och ta vara på dom allra sista solstrålarna denna sommar har att erbjuda...Om det inte regnar.

Känns som att det har vart det enda det pratats om, att det har vart den sämsta sommaren på länge, att det har vart kallt och regningt.

Håller med men man gör väl det bästa utav det.             

 

Eller vad säger ni? När regnet har smattrat mot fönterrutan har vi fyllt våra dagar med en massa skoj som går att göra inomhus och tagit vara på dom mörka och kalla dagarna.Tråkigt har vi absolut inte haft det. Och vem säger att man hela tiden måste åka iväg och göra något. Bara att kunna lägga sig riktigt sent och ta en ordentligt sovmorgon nästa dag är nog bland det bästa.Eller bara packa ner lite smått och gott och sätta sig i det gröna och bara vara. Fånga dagen...

 

Just idag har vi fångat lite annat,som en överfull tvättkorg,en stökig garderob,en hel hög papper,en massa viktiga samtal som bara ignorerats...Och så vidare...Finns visst en hel mängd olika sätt att fånga dagen på.






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0
Design av xoxonicole